MÖ COSMECEUTICALS

 

MÖ COSMECEUTICALS

MÖ Scandinavian skincare system sitt mål er å gi eksepsjonelle produkter som skaper virkelige resultater via en omfattende medisinsk kolleksjon som tilbys til det profesjonelle og forbrukermarkedet. MO cosmeceuticals jobber målrettet til huden på et molekylært nivå som øker cellefornyelsesprosessen. Formelene er klinisk testet for å sikre resultater som gir signifikant rynkedybde- reduksjon; Forbedring i elastisitet; Forbedret kollagenproduksjon; Pigment og sebum balanserende egenskaper; Utjevning og desensibilisering av irritert hud.

For å forbedre kliniske, estetiske og kosmetiske prosedyrer som gir umiddelbare visuelle forbedringer, kan klienter selv nå maksimere korrigerende behandlingsytelse ved å utøve en effektivt daglig/nattlig hjemmerutine. Gjennom ekspert hudanalyse og lett å følge homecare-programmer, opplever de fleste klienter dramatisk forbedring i hudens tekstur og glød.

MÖ Scandinavian Cosmeceuticals er parabenfri, naturlig og organisk, og vegansk sertifisert, uten noen form for animalske produkter. Produktene er ikke testet på dyr. De utøver en miljøansvarlig produksjonspolitikk ved hjelp av en betydelig mengde organiske produkter, og rettferdige handelsbestanddeler,