HOLLYWOOD PEEL

Nå introduserer vi Carbon Laser Peel, bedre kjent som “The Hollywood Peel”. Denne smertefrie prosedyren, uten nedetid, minsker porene og gir en strålende glød. Den benyttede lysbølgelengden 1064 nm, som behandler kollagenfibrene dypt nede i hudlagene . Reaktiveringsbehandlingen bekjemper mangelen på kollagenproduksjon av fibroplastene, noe som er en naturlig bivirkning av aldring.

I tillegg til de dypere effektene, er overflatens resultater merkbare med huden som viser et fastere, glødende, flatere utseende. Behandling kan også bidra til å eliminere pigmentendringer, fine linjer og aknearr.

Behandlingen varer ca 45 minutter og inkluderer en rensing, før spesielle vernebriller blir plassert over øynene. En karbonløsning legges på huden for å absorbere varmen og overføre den til hudens dypere lag. Når behandlingen begynner, fjerner laserens energi lett karbonpartiklene ved forsiktig oppvarming av det øvre laget av huden, for å bryte ned de skadede områdene.

Prosessen ligner en kombinasjon av peeling og en gjørmemaske. I motsetning til noen laserbehandlinger som føles som et gummibånd på huden, er The Hollywood Peel ganske mild og smertefri. Det er ingen nedetid etter økten, og sminke kan påføres umiddelbart. Resultatene er umiddelbare og forbedres enda mer etter 2-3 dager.

Inkluderer vår helt spesielle papaya enzym-maske

Stay comfotable in your own skin