Fotodynamisk Lysterapi (PDT)

Eneste systemet som bruker fiberoptisk lys for denne type behandlingerFOTODYNAMISK LYSTERAPI (PDT)

MÖ Systemet er ett fjerde generasjons fotodynamisk terapi- system. Systemet bruker state-of-the-art fiberoptikk som gir sterke monokromatiske synlige lysbølgelengder på huden, uten infrarøde komponenter eller varme.

Lyset er “kaldt” siden all termisk stråling er filtrert ut.

MÖ Systemet ble designet av selskapets president og grunnlegger Marianne Olavesen-Stabb, og brukes til å behandle ansiktsarr, akne, cellulitter, fine linjer, detox og lymfedrenasje.
Systemet jobber fra innsiden og ut, stimulerer en naturlig cellulær regenerering og reparasjonsprosess og resulterer i behandlinger som er raske, effektive, langvarige og helt smertefrie.

Dette revolusjonerende konseptet kommer fra 18 års forskning og representerer de nyeste fordelene innen skjønnhetsindustrien. Den enestående suksessen til dette unike produktet har tjent Marianne en nominasjon til “Cosmopolitan Women of Achievement Awards”.

Hvordan virker det?

Nedbrytningen av kollagen og elastin i huden vil forårsake aldring og tap av ungdommelig utseende etter som vi blir eldre. Denne normale fysiologiske responsen akselereres av ulike hverdagslige skadelige virkninger som soleksponering, frie radikaler, forurensning, tyngdekraft, sterke såper, sigarettrøyk og dårlig mat. En del av MÖ-systemet bruker bølgelengder av synlig rødt lys fra 630 til 660 nanometer, som passerer gjennom de dermale lagene som øker energinivåene i cellene, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.
Dermed gir denne unike terapien flere fordeler for huden utover bare regenerering. Det bidrar til å redusere rynker, eliminere fine linjer, krympe porene, redusere arr, lindre smerte og akselerere healing av huden.

Prosessen er effektiv fordi lyset lett absorberes pga det høye blod og vanninnholdet innenfor hvert hudlag.
PDThar blitt anerkjent som en av de sikreste, raskeste og mest rimelige måtene å oppleve dramatiske anti-aldringsendringer i huden. MÖ-systemet er ekstremt gunstig i kampen mot aldring, og det skader ikke huden slik som laser kan gjøre. Man trenger ikke å være bekymret for bivirkninger, da PDT er ikke-invasiv og helt trygg for alle hudtyper. Bølgelengdene som brukes i MÖ-systemet fremmer sunn hud- og cellevev, uten å forårsake skade.
Bruk av lys i en hudbehandling kan gjøre at veksten i noen celler kan skje 150-200% raskere enn uten bruk av lys.
Denne enestående frekvensen av dermal regenerering akselererer helingsprosessen, reparerer skader og gjør det mulig for klienten å gjenvinne et mer ungdommelig hudutseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *