PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP er ikke ett nytt medisinsk funn. Allerede i 1953 ble det oppdaget de to første “growth factors” av Dr. Rita Levi-Montalcini og DR. Stantley Cohen.
* Neural growth factor (NGF) og * Epidermale growth factor (EGF) De var de første av mange vekstregulerende nevrotransmittere som ble oppdaget og karakterisert. dette åpnet dørene for ett helt nytt forskningsfelt og dermed for PRP

Behandlingen brukes ofte innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin Innenfor det estetiske, benyttes vanligvis behandlingene til ansikt,hals og hender, men kan også benyttes på andre deler av kroppen, da gjerne ved strekkmerker, arr og sår.

Kjendiser som  Angelina Jolie, Kim Kardashian er store tilhengere av denne behandlingen! 

Dette er en stamcellebehandling hvor dine egne vekstfaktorer benyttes.

Behandlingen begynner med at vi tar blod fra pasienten (blodprøve). Blodet sentrifugeres to ganger i en spesifik hastighet, slik at blodplater, enzymer og cytokiner (en type hormoner) skilles ut. Vi benytter bare en liten del av plasmaet, der alle stamcellene og platene ligger. Dette blir deretter injesert tilbake under huden med en tynn når.

Effekten av behandlingen er en fantastisk,  fornyet og revitalisert hud der rynker, linjer, arr, slakk hud, porer og solskader reduseres.

  • Behandling mot rynker i ansiktet
  • Mot hårtap
  • Mot arr og strekkmerker
  • Mot Rosacea
  • Mot poser og mørke ringer under øyne
  • Mot akne

PRP har vist seg å være effektiv mot hårtap.

Beste resultater sees der personen har mistet/tynnet 20-30% av sitt hår. Ved hårbehandlinger anbefales det 4 -5 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom.

JS Clinique starter utførelsen av denne type behandlinger April 2029

Stay comfortable in your own skin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *